600 Lekë


Përshkrimi

60 mënyra për të forcuar vetëbesimin tuaj

Vetëbesimi i fortë është me rëndësi të paçmueshme dhe jetësore për lumturi dhe për sukses.

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

I disponueshem

Referenca: 33376

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

800 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
1 400 Lekë
Shitur (17)
I disponueshëm
1 500 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
700 Lekë
Shitur (5)
I disponueshëm
800 Lekë
Shitur (1)
I disponueshëm
500 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
600 Lekë
Shitur (11)
I disponueshëm
1 700 Lekë
Shitur (12)
I disponueshëm
800 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
700 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
1 400 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
1 200 Lekë
I disponueshëm
600 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
1 000 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
1 000 Lekë
Shitur (14)
I disponueshëm
2 000 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
1 100 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
700 Lekë
Shitur (1)
I disponueshëm
800 Lekë
I disponueshëm
800 Lekë
I disponueshëm
1 000 Lekë
I disponueshëm
1 500 Lekë
1 ne stok
700 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
1 200 Lekë
Shitur (1)
I disponueshëm
1 000 Lekë
I disponueshëm
1 100 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm

Përshkrimi

Nëse jemi të kënaqur me vetveten, mund të ndjejmë qetësim, vetëbesim dhe siguri, e atëherë njeriu ka mundësi për çdo gjë. Mungesa e vetëbesimit e shndrron jetën në betejë të frikshme, dhe çdo gjë na duket e paaritshme. Ky libë praktik dhe thelbësor i Lynda Field na tregon se si ta ndërpresim atë rreth magjik dhe në çdo moment ta mbajmë vetëbesimin. Përveç që ju udhëzon se si t'i ndryshoni pikëpmjet personale dhe qëndrimet negative për vetveten, libri i saj i ndjeshëm dhe pozitiv ju tregon edhe se si të afirmoheni në jetën e përditshme. Duke shfrytëzuar përmbledhjen e këshillave dhe të teknikave të thjeshta, por shumë vepruese për heqjen e pasigurisë dhe për forcimin e vetëbesimit, ajo krijoji librin më se të nevojshëm për të gjithë ata që janë të gatshëm ta marrrin kontrollin mbi jetën e tyre.

• Ta kultivoni vetëbesimin në shtëpi dhe në punë

• Të dryshoni besimin negative për vetveten

• Të jeni të sinqertë ndaj vetvetes

• Të shkarkoheni nga ndjenja e fajit

• Të jeni miku juaj më i mirë i vetvetes

Lynda Field është këshilltare e shkolluar dhe psikoterapeute e cila specializoji zhvilolimin personal dhe grupor. Diplornoi në sociologji dhe në psikologjinë so-ciale . Autorja e k'ogtj libri, Lynda Field është ndër psikoterapetutet më të njohu-ra. Bestsellerët e saja të deritashme janë: Psikolo§jia e Vetëbesimit (60 mënyrat për të forcuar vetëbesimin tuaj), 60 mënyrat që ju mundësojnë të ndjeheni mrekullueshem, Psiklologjia e shërimit të jetës, (60 mënyra me të cilat mund ta ndryshoni jetën tuaj). Librat e saja janë nga më të shiturat në botë.

Produktet që keni parë