2 375 Lekë
2 500 Lekë

-5%Përshkrimi

Bluze termike MICRO-JERSEY

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

I disponueshem

Referenca: 50748

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

- 5%
3 040 Lekë
3 200 Lekë
I disponueshëm
- 5%
3 325 Lekë
3 500 Lekë
I disponueshëm
- 5%
1 615 Lekë
1 700 Lekë
I disponueshëm
- 5%
3 990 Lekë
4 200 Lekë
I disponueshëm
- 5%
4 275 Lekë
4 500 Lekë
3 ne stok
- 5%
4 655 Lekë
4 900 Lekë
I disponueshëm
- 5%
950 Lekë
1 000 Lekë
I disponueshëm
- 5%
2 375 Lekë
2 500 Lekë
Shitur (1)
I disponueshëm
- 5%
3 325 Lekë
3 500 Lekë
I disponueshëm
- 5%
4 655 Lekë
4 900 Lekë
2 ne stok
- 5%
4 655 Lekë
4 900 Lekë
2 ne stok
- 5%
4 655 Lekë
4 900 Lekë
2 ne stok
- 5%
5 700 Lekë
6 000 Lekë
2 ne stok
- 5%
13 300 Lekë
14 000 Lekë
2 ne stok
- 5%
2 565 Lekë
2 700 Lekë
I disponueshëm
- 5%
1 140 Lekë
1 200 Lekë
I disponueshëm
- 5%
1 235 Lekë
1 300 Lekë
I disponueshëm
- 5%
1 140 Lekë
1 200 Lekë
I disponueshëm
- 5%
1 425 Lekë
1 500 Lekë
I disponueshëm
- 5%
4 275 Lekë
4 500 Lekë
Shitur (1)
I disponueshëm
- 5%
2 565 Lekë
2 700 Lekë
I disponueshëm
- 5%
6 555 Lekë
6 900 Lekë
I disponueshëm
- 5%
3 990 Lekë
4 200 Lekë
I disponueshëm
- 5%
5 225 Lekë
5 500 Lekë
I disponueshëm
- 5%
5 225 Lekë
5 500 Lekë
I disponueshëm
- 5%
5 700 Lekë
6 000 Lekë
I disponueshëm
- 5%
8 550 Lekë
9 000 Lekë
2 ne stok
- 5%
10 450 Lekë
11 000 Lekë
I disponueshëm
- 5%
12 350 Lekë
13 000 Lekë
I disponueshëm
- 5%
3 325 Lekë
3 500 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm

Përshkrimi

Bluze termike MICRO-TROUSER

  • Super elastike
  • Komfort
  • Llastik tek beli dhe kycet
  • Mbajne trupin te thate dhe ngrohte

Produktet që keni parë

Reviews (0)