Hap dyqanin tend Online

Brënda qëndrës tregtare online më të madhe në Shqipëri.

APLIKO TANI
alternative

Cfarë Përfiton Shitësi

Ne jemi prej 9 vitesh dyqani me i madh online ne Shqiperi. Dhe tashme hapesira jone ju ofrohet edhe ju per te qene me prane klientit qe blen online ne Shqiperi.

alternative

300.000 Vizita/Muaj

Mbi 300.000 klikime ne muaj, persona te interesuar drejt blerjes online do mund te shikojne produktet tuaj cdo muaj.

alternative

Shit qe Sot

Nuk ke nevoje per host, domain, zhvillues dhe marketing. Ju keni produktet dhe cdo gje tjeter e ka Aladini.

alternative

Markat me te njohura

Shit se bashku me markat me te njohura, listo produktet e tua te shiten dhe reklamohen perbri markave nderkombetare.

Hapa te thjeshte per te filluar

Krijo nje llogari si cdo klient tek Aladini

Shko ne seksionin Llogaria ime pasi te jesh regjistruar.

Kliko mbi seksionin "Krijo nje llogari shitesi" dhe nisni plotesoni te dhenat tuaja.

Pas plotesimit dhe dergimit te te dhenave, dikush nga stafi yne do ju kontaktojne per te proceduar me tej.

REGJISTROHU
alternative
Paketa per Ju
L2 990
muaj

  • 100 produkte te listuara aktive
  • Kujdes klienti
  • Trajnim nga individe te dedikuar per perdorimin e platformes
  • Raport trafiku dhe sugjerime per permiresim shitjesh
  • Prezenca ne fushatat mujore (Me negocim)
  • Suport strategjie dhe implementimi fushatash marketingu (Me kerkese)
  • Trajnim digital marketingu (Me kerkese)

Shikoni Video-n

Shikoni me shume detaje ne video duke pare qartesisht perfitimet dhe si mund te beheni pjese e platformes per te shitur online