990 Lekë
1 490 Lekë
Kurseni500 Lekë


Përshkrimi

  • Kanatiere me pjesen e siperme tantelle
  • Ngjyre e zeze dhe rripa te holle.
Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

Ka mbetur 1 ne stok

Referenca: 33195

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

1 390 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 200 L
Shitur (4)
1 ne stok
1 390 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 200 L
3 ne stok
1 390 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 200 L
Shitur (1)
3 ne stok
1 990 Lekë
2 290 Lekë
Kurseni 300 L
4 ne stok
1 990 Lekë
2 290 Lekë
Kurseni 300 L
Shitur (1)
3 ne stok
2 290 Lekë
2 590 Lekë
Kurseni 300 L
4 ne stok
1 790 Lekë
1 990 Lekë
Kurseni 200 L
Shitur (3)
1 ne stok
1 390 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 200 L
Shitur (3)
3 ne stok
1 390 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 200 L
Shitur (3)
2 ne stok
1 390 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 200 L
Shitur (4)
1 ne stok
1 790 Lekë
1 990 Lekë
Kurseni 200 L
4 ne stok
1 450 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 140 L
4 ne stok
1 450 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 140 L
4 ne stok
1 150 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 440 L
Shitur (2)
I disponueshëm
990 Lekë
1 290 Lekë
Kurseni 300 L
Shitur (4)
4 ne stok
1 990 Lekë
3 990 Lekë
Kurseni 2000 L
I disponueshëm
650 Lekë
1 290 Lekë
Kurseni 640 L
Shitur (9)
I disponueshëm
2 490 Lekë
4 990 Lekë
Kurseni 2500 L
I disponueshëm
2 490 Lekë
4 990 Lekë
Kurseni 2500 L
Shitur (7)
I disponueshëm
2 990 Lekë
5 990 Lekë
Kurseni 3000 L
Shitur (1)
I disponueshëm
1 490 Lekë
4 990 Lekë
Kurseni 3500 L
I disponueshëm
1 450 Lekë
2 890 Lekë
Kurseni 1440 L
Shitur (5)
I disponueshëm
1 290 Lekë
2 590 Lekë
Kurseni 1300 L
Shitur (1)
I disponueshëm
1 490 Lekë
2 990 Lekë
Kurseni 1500 L
Shitur (2)
I disponueshëm
2 490 Lekë
4 990 Lekë
Kurseni 2500 L
I disponueshëm
2 490 Lekë
4 990 Lekë
Kurseni 2500 L
I disponueshëm
1 290 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
1 290 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm

Përshkrimi

Kanatiere me pjesen e siperme tantelle

Ngjyre e zeze dhe rripa te holle

Material elastik qe vjen pas trupit. 

Perfekte per xhaketa dhe veshje te ndryshme. 

    

Produktet që keni parë