1 790 Lekë
2 590 Lekë
Kurseni 800 Lekë


Përshkrimi

Bluze e bardhe me menge te gjata

Model sportiv, mbyllje me zinxhire nga pas

Mbishkrim ACT me te zeze ne pjesen pas

Materiali: 60 % pambuku dhe 40 % poliester.

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

Kanë mbetur 4 ne stok

Referenca: 39011

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

1 990 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
1 990 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
1 990 Lekë
I disponueshëm
1 990 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
1 990 Lekë
Shitur (6)
I disponueshëm
1 990 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
1 592 Lekë
1 990 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (9)
I disponueshëm
1 272 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (1)
I disponueshëm
1 992 Lekë
2 490 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (3)
3 ne stok
1 192 Lekë
1 490 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (2)
4 ne stok
1 272 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (3)
1 ne stok
1 592 Lekë
1 990 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (1)
I disponueshëm
1 192 Lekë
1 490 Lekë
Kurseni 20%
2 ne stok
1 192 Lekë
1 490 Lekë
Kurseni 20%
Shitur (1)
I disponueshëm
690 Lekë
990 Lekë
Kurseni 300 L
Shitur (1)
3 ne stok
690 Lekë
990 Lekë
Kurseni 300 L
Shitur (1)
3 ne stok
690 Lekë
990 Lekë
Kurseni 300 L
Shitur (2)
2 ne stok
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
Shitur (4)
1 ne stok
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
3 ne stok
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
Shitur (1)
3 ne stok
1 590 Lekë
2 290 Lekë
Kurseni 700 L
4 ne stok
1 590 Lekë
2 290 Lekë
Kurseni 700 L
Shitur (1)
3 ne stok
1 390 Lekë
1 990 Lekë
Kurseni 600 L
Shitur (4)
1 ne stok
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
Shitur (3)
3 ne stok
SHITUR
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
Shitur (5)
Nuk ka me gjendje
1 390 Lekë
1 990 Lekë
Kurseni 600 L
Shitur (2)
3 ne stok
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
4 ne stok
1 100 Lekë
1 590 Lekë
Kurseni 490 L
4 ne stok

Përshkrimi

Bluze e bardhe me menge te gjata

Model sportiv, mbyllje me zinxhire nga pas

Mbishkrim ACT me te zeze ne pjesen pas

Materiali: 60 % pambuku dhe 40 % poliester.