3 490 Lekë


Përshkrimi

Shapka jane:

  • me take te trashe
  • me take te larte 10 cm 
  • me rripa me ngjyra

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

I disponueshem

Referenca: 32709

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

2 970 Lekë
Shitur (6)
I disponueshëm
2 970 Lekë
Shitur (14)
I disponueshëm
2 970 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
2 790 Lekë
Shitur (6)
I disponueshëm
2 390 Lekë
2 990 Lekë
Kurseni 600 L
Shitur (11)
I disponueshëm
2 190 Lekë
2 790 Lekë
Kurseni 600 L
Shitur (9)
I disponueshëm
2 990 Lekë
Shitur (9)
I disponueshëm
2 990 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
2 190 Lekë
2 790 Lekë
Kurseni 600 L
Shitur (1)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (23)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (5)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (30)
I disponueshëm
2 790 Lekë
Shitur (13)
I disponueshëm
3 990 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
2 290 Lekë
Shitur (9)
3 ne stok
2 970 Lekë
I disponueshëm
2 970 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
3 990 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (11)
I disponueshëm
3 300 Lekë
Shitur (9)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (11)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
2 990 Lekë
Shitur (5)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
3 490 Lekë
Shitur (5)
I disponueshëm
2 490 Lekë
Shitur (20)
1 ne stok
1 990 Lekë
2 490 Lekë
Kurseni 500 L
Shitur (49)
I disponueshëm
2 290 Lekë
2 790 Lekë
Kurseni 500 L
Shitur (5)
I disponueshëm

Përshkrimi

Shapka me rripa Carly

Rripa te holle me ngjyra te ndryshme, gje qe ju lejon lehtesi ne kombinim

Rehati maksimale fale takes se trashe dhe te larte 10 cm. Taka eshte e thurur me kashte

Produktet që keni parë