4 990 Lekë


Përshkrimi

Shporta e muajit

Mund ta përshtasni me nevojat tuaja mjafton të na shkruani

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

I disponueshem

Referenca: 68500

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

Përshkrimi

Shporta Permban 21 produkte : 

* Salce Pesto genovese 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0185

* Salce Barrilia Olive 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0187

* Facoleta bella sotf 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0634

* Miell Ola 2 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0241

* Duel Compact 3 kg 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0404

* Fasule TEUTA 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: TEU035

 * Oriz Agrino 2 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0227

 * Oriz Supe 500 Gr 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0226

 * Fine Lentils(Thierza) 500 Gr 2 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0225

 * Makarona Misko Spagetti Nr 10 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0205

 * Makarona Misko Spaghetti Nr 6 Kg 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0206

 * Rodon Sardines In Vegetable Oil 108Gr Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0252

 * Maja per embelsira 16gr(baking) 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: TEU017

 * Makarona Misko Risoni Large Nr 51 Kg 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0209

 * Kripe Alexandria E Imet, E Bardhe 0.5Kg 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0264

 * Kafe turke Ama 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: ADD004

 * Sheqer kristalin blu 1 Cope  Kod Referencedhe detaje produkti këtu: TEU014

 * Vaj luledjelli 1 kg Gold 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: TEU028

 * Makarona Misko Shells Nr.66 0,5 Kg 2 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: AGN0208

 * Sode Buke 500 gr 1 Cope  Kod Reference dhe detaje produkti këtu: TEU020

 * Kartolinë me dedikim 1 Cope

Kjo është shporta bazë e shërbimit Aladini Family dhe mund të modifikohet sipas kërkesat specifike për klientët Aladini Family duke na kontaktuar tek family@aladini.al

Shporta do të ndryshojë çdo muaj sipas përbërësve që ka më shumë interes nga familjarët e klientëve tanë.

Përpara përgatitjes së shportës ne studiojmë nevojat e klientëve tanë, shikojmë trendet e kërkesave dhe ndërtojmë shportën më të përshtatshme.

Përpara se të nisim shportën ju dërgoheni me email për datën e nisjes dhe kohën që keni për ta ndryshuar shportën tuaj nëse e shikoni të arsyeshme.

Produktet që keni parë

Reviews (0)