273 Lekë
390 Lekë

-30%Përshkrimi

Kase e gomuar per telefonin tuaj, me ngjyre te kuqe.

Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.

Me efekt mat dhe dizajn i cili imiton lekuren.

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

I disponueshem

Referenca: 37495

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

23 produkte te tjere ne te njejten kategori:

553 Lekë
790 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
483 Lekë
690 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (2)
I disponueshëm
413 Lekë
590 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (8)
I disponueshëm
413 Lekë
590 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (15)
413 Lekë
590 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (1)
I disponueshëm
413 Lekë
590 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (6)
I disponueshëm
483 Lekë
690 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (2)
I disponueshëm
483 Lekë
690 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
483 Lekë
690 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
483 Lekë
690 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
483 Lekë
690 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
623 Lekë
890 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
623 Lekë
890 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
273 Lekë
390 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (3)
I disponueshëm
273 Lekë
390 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm
553 Lekë
790 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (3)
I disponueshëm
553 Lekë
790 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (2)
3 ne stok
553 Lekë
790 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (1)
I disponueshëm
693 Lekë
990 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (7)
I disponueshëm
693 Lekë
990 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (20)
I disponueshëm
203 Lekë
290 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (9)
I disponueshëm
New
413 Lekë
590 Lekë
Kurseni 30%
Shitur (1)
I disponueshëm
New
413 Lekë
590 Lekë
Kurseni 30%
I disponueshëm

Përshkrimi

Kase e gomuar per telefonin tuaj, me ngjyre te kuqe.

Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.

Me efekt mat dhe dizajn i cili imiton lekuren.