Llogaria ime

Si të krijoni një llogari në Aldini.al? Mjaftojnë dy veprime të thjeshta.

Hapi 1:

Mjafton të vendosni një adresë email, nuk ka rëndësi nëse e keni ose jo një llogari, email duhet gjithmonë. Pasi vendosni email, ju ose vazhdoni regjistrimin duke ndjekur hapat udhëzuese, ose logoheni nëpërmjet pasëordit tuaj të mëparshëm.

Hapi 2:

Nëse jeni I regjistruar në Aladini.al

Mjafton të vendosni fjalëkalimin dhe logoheni menjëherë. Në rast se nuk e mbani mend fjalëkalimin, ju mund të klikoni në opsionin “kam harruar fjalëkalimin”dhe në email do ju vij një email i ri.

Hapi 3:

Nëse doni të krijoni një llogari në Aladini.al

Për të krijuar një llogari mjafton të plotësoni fushat ku kërkohet emër, mbiemër dhe një fjalëkalim. Mos harroni të lexoni me kujdes termat në secilën fushë, pasi do ju duhen për porositë e ardhshme dhe bashkëpunimin tuaj me Aldini.al

Nëse doni të jeni gjithmonë i informuar me ofertat tona, ju mund të merrni ccdo “neësletter”që ne dërgojmë. Mjafton të klikoni opsionin për marrjen e neësletter. Të jeni I sigurt se me këtë mënyrë ju do jeni I pari që do njoftoheni për ofertat më të mira.