Mundesi kthimi

0 Stres – Tek ne ju keni mundesi kthimi brenda 14 diteve pa paguar asgjë

Tek ne blerja e produktit ka 0 Stres sepse ne ju japim mundësinë ta ktheni produktin brenda 14 Ditëve.

Pavarsisht çfarë keni blerë ju mund ta ktheni atë brenda 14 ditëve tek ne.

Pasi kemi pranuar kthimin dhe kemi kontrolluar që  është brënda parametrave të nevojshme ne do ju kreditojmë vlerën e produktit të kthyer. Këtë vlerë ju mund ta përdorni brenda 2 viteve në faqen tonë për të blerë çfardo lloj produkti që dëshironi. Kuponin e produkteve të kthyera mund tju ndihmojë edhe kujdesi jonë i klientit ta përdorni, pra do jetë i vlefshëm edhe për porositë nga telefoni apo rrjetet tona sociale.

 

Si bëhet kthimi i produktit?

Nëse ju deri në 14 ditë doni ta ktheni mbrapsh produktin jeni të lirë ta bëni atë tek ne.

Në fillim na kontaktoni për kthimin që doni të bëni. Kontaktin mund ta bëni me telefon, facebook, email.

Më pas plotësoni tek fatura e blerjes, emrin e produktit të kthyer, arsyen e kthimit (nuk ju pëlqeu, nuk e doni më produktin, nuk ishte sipas pritshmërive, kishte problem etj). Me faturën e plotësuar ju mund ta nisni produktin në adresën tonë.

Dërgimin e produktit mund ta bëni vetë fizikisht në pikat tona të shitjes, ose mund ta nisni me postë tek adresa jonë.

Adresa jonë: Nettrade Albania, Tiranë, Rruga Dritan Hoxha Blloku Gintash Laprakë, Dyqanet dykateshe dyqani 11 pranë Credins Bank.

Ne jemi gjithashtu të gatshëm të informojmë postën që të vijë ta marë produktin tek ju, në të tilla raste ju do keni mundësi të paguani çmimet preferenciale që ne kemi për dërgimin e produktit. Në Tiranë kosto e dërgesës është 200 Lekë, në qytetet e tjera të Shqipërisë kosto është 300 Lekë dhe në Kosovë kosto është 5 Euro.

 

Si mund të përdorni vlerën monetare sërish?

Sapo ne të kemi marë produktin do bëjmë verifikimin e produktit nëse ai përmbush kushtet e kthimit. Brenda 24 orëve ne verifikojmë produktin dhe ju kontaktojmë ju nëpërmjet emailit ose telefonit për rimbursimin e vlerës së produktit.

Në rastet kur porosia përmban vetëm produktin e kthyer ose ju keni kthyer të gjitha produktet e porosisë rimbursimi përfshin edhe transportin që keni paguar tek ne për ta sjellë produktin tek ju.

Vlera monetare e rimbursuar regjistrohet në llogarinë tuaj dhe nëpërmjet një kodi unik që do të merrni nga ne mund ta përdorni atë vlerë për blerjen e çfarëdolloj produkti tjetër brenda 2 vjetësh kalendarike. Këtë kod mund ta përdorni vetëm ju me llogarinë tuaj vetëm nëse ju do doni dikush tjetër do e mundësinë ta përdori.

Kodi i vlerës së rimbursuar është i regjistruar tek llogaria juaj dhe nëse nuk e gjeni mund të na pyesni që ne túa japim në çdo moment që ju mund të doni brenda 2 vitesh kalendarike nga momenti i kthimit.

Produkti që do kthehet duhet ta ketë ambalazhin të pa dëmtuar, të jetë i pa përdorur dhe të mos jetë i dëmtuar gjatë provës, gjithashtu të ketë të gjitha etiketat në rregull.
Në qoftë se produktet na dërgohen të përdorur, të dëmtuar, të larë do tu kthehen mbrapsht dhe nuk do keni kthim pagese.

Produktet qeë doni të ktheni duhet të jenë në kutinë origjinale bashkë me gjithë aksesorët dhe faturën e blerjes.

Produktet një përdorimshe, që prishen shpejt dhe që kanë mundësi skadence nuk u pranohet kthimi.

Produktet kozmetike dhe të kujdesit personal, rrobat e banjos, bikini, intimo, librat, dvd, vcd, cd produkte që mund të kopjohen, produkte kancelarie si toner etj., vetëm në rastet kur nuk është hapur ambalazhi, s’është provuar, prishur ose përdorur mund të bëhet kthimi.

Pajisjet elektroshtepiake si frigorifer, furrë, pjatalarëse, mikrodalga, hekur, kondicioner, televizor etj., pra pajisje që kërkojnë instalim duhet të hapen dhe instalohen vetëm nga serviset e autorizuar. Nëqoftëse hapja bëhet nga ana juaj para servisit produkti mund të ngelet jashtë garancisë. Në rastin kur servisi i autorizuar gjen një gabim ose difekt gjatë instalimit të produktit duhet mbajtur një procesverbal ku personi i autorizuar të specifikojë hollësisht problemim dhe defektin. Procesverbali dërgohet bashkë me faturën dhe prouktin për të kërkuar kthimin.

Cilat janë kushtet e kthimit të produktit?

Ju mund ta ktheni produktin për çfarëdolloj arsyeje tek ne mjafton të ktheni produktin sipas kushteve të mëposhtme. Këto kushte nevojiten sepse produkti duhet të jetë në gjendje të shitet sërish dhe furnitorët tanë e kanë të pamundur ta tregëtojnë në rast të kundërt.

·     Produkti nuk duhet të jetë i dëmtuar.

·     Produkti nuk duhet të ketë shenja përdorimi.

·     Amballazhi i produktit duhet të jetë i rregullt dhe me të gjithë aksesorët e tij.

·     Produktet me pulla sigurie në paketim duhet ta kenë të padëmtuar pullën e sigurisë. Pra nuk duhet të jetë i hapur.

·     Produkti duhet të ketë faturën e blerjes së tij.

 

 

Raste të veçanta apo produkte të dëmtuara.

Në rastet kur produkti nuk funksionon siç duhet ju mund ta ktheni produktin dhe pasi ta kemi konstatuar problemin ne do të rimbursojmë edhe vlerën e transportit që ju keni paguar për të sjellë produktin tek ne. Për këtë arsye kthimi në të tilla raste duhet të na identifikohet paraprakisht që ne të sjellim kompaninë e transportit që kemi marrëveshje.

Ju keni të drejtën e heqjes dorë nga blerja brenda 14 ditëve, pa dhënë asnjë arsye dhe ne ju krijojmë mundësinë që shumën e shpenzuar ta përdorni për një blerje tjëtër pa ju kushtëzuar për kohën.

 

E drejta e konsumatorit të heq dorë:

Në të gjitha rastet, është përgjegjësia e blerësit t’i kthejë mallrat tek ne ose t’i dorëzojë ato tek dikush të cilin ne e kemi autorizuar t’i marrë. Ju duhet t’i ktheni mallrat në adresën e përcaktuar. Nëse ne nuk keni dhënë ndonjë adresë ju mund t’i ktheni ato në çdo adresë që ne kemi përcaktuar për përdorim nga konsumatorët për të na kontaktuar.

Ju nuk duhet të vononi kthimin e mallrave dhe duhet t’i dërgoni ato mbrapsht brenda 14 ditëve nga dita kur na informoni për vendimin e anullimit.

Nëse kthimi bëhet me postë ose korrier tarifa e kthimit paguhet nga ju. Nëse i sillni në dyqanet tona fizike nuk paguani asgjë. Pasi ne biem dakort me ju për pagesën e transportit gjatë kthimit të produktit procedohet me kthimin.

Ju do të mbuloni shpenzimet e drejtpërdrejta të kthimit të mallrave. / Ne do të mbulojmë shpenzimet e kthimit të mallrave.

Formulari model i heqjes dorë nga kontrata