Metodat e pageses

Metodat e pagesës të ofruara nga ne janë disa në mënyrë që t’ju plotësojmëtë gjitha kushtet:

1.Paguaj cash në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

2.Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare, njëra për jashtë Shqipërisë dhe tjetra për brenda Shqipërisë. Të dyja llogaritë janë nga Raiffeisen Bank dhe BKT dhe janë të regjistruara në emër të Nettrade Albania. Kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

 

Raiffeisen Bank LEKE  :   AL37202110060000000001609323

Raiffeisen Bank EURO : AL22202110060000000011609323

OTP Bank  LEKE             :  AL24213110130000000001951166

BKT

Numer llogarie  411010709CLPRCLALLRR

IBAN  AL0520511117010709CLPRCLALLR

Swift code: NCBAALTX

3.Paypal

Paypal është mënyra e tretë që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim lekët që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani. Nëpërmjet numrit të llogarisë.

4.Pagese me këste IUTE Credit

Tek Aladini.al klientët kanë të drejtë të blejnë produkte dhe të paguajnë me këste. Blerja me këste mund të bëhet vetëm nëpërmjet institucionit financiar luteCredit. IuteCredit operon duke u bazuar në termat dhe kushtet e vendusura prej tij dhe që klienti duhet ti lexoje dhe pranojë paraprakisht. Për tu informuar për këto terma dhe kushte mund të vizitoni faqen IuteCredit. Kur vendosni të aplikoni për të blerë me këste tek Aladini.al duhet të dini paraprakisht që:

a. Mosha e lejuar për të aplikuar është 18-70 vjeç.

b. Duhet të jeni i/e punësuar.

c. Të keni shtetësi shqiptare.

d. Të keni dokument të vlefshëm identifikimi, pasaportë/ letërnjoftim.

e. Historik të mirë kreditimi

f. Në rast se për ndonjë arsye vendosni të ktheni produktin e blerë me këste, ju do të kompensoheni vetëm me produkt tjetër me atë vlerë të produktit të kthyer.

g. Në momentin e dorëzimit të pakos nga korrieri ju duhet të firmosni kontratën që është e bashkëngjitur në pakon tuaj dhe të lejoni korrierin tju fotografojë dokumentin e identifikimit dhe ju sëbashku me dokumentin e identifikimit.5.Pagese me Paysera

Paysera Albania insitucioni i parasë elektronike, i liçensuar nga Banka e Shqipërisë pjesë e rrjetit Paysera që ofron një gamë shërbimesh konkuruese. Paysera Albania është alternativa bankare që u mundëson dyqaneve online një metodë pagese me kosto të ulët.

Pagesa me Paysera Albania është një çështje e thjeshtë që kërkon, vetëm, pak sekonda.

Ju mund të regjistroheni në sistemin Paysera duke u regjistruar përmes një shfletuesi në www.paysera.al ose duke shkarkuar aplikacionin në Google Play, AppGallery ose App Store.
INSTRUKSIONE:
ZGJIDH PRODUKTIN > POROSIT TANI > VIJO ME BLERJEN > PLOTËSO DETAJET E BLERJES > ZGJIDH PAYSERA (metodë pagese) > KRYEJ BLERJE > (vendosni adresën e email) KRYEJ BLERJE > SELEKTO VENDIN E PAGUESIT (nese nuk gjeni vendin selektoni OTHER) > PAYSERA ACCOUNT> PLOTËSO NR. TELEFONI (ose adresa e email) > LOG IN