Transporti

Aladini ofron transportin më të shpejtë të mundshëm në Shqipëri dhe më ekonomik.

Tarifat dhe koha e lëvrimit për transport është e ndryshme në zona të ndryshme.

 

Transporti
ekonomi

 

 

Transporti
Ekspres

 

 

 

Kosto

Pesha

Koha e lëvrimit

Kosto

Pesha

Koha e lëvrimit

Tiranë qytet

200 Lekë

10 KG

Brënda 48 Orëve

300 Lekë

15 Kg

Brënda 3 orëve

Tiranë qytet

FALAS

*Tërheqja në dyqanet fizike

Tiranë fshatrat

200 Lekë

10 KG

Brënda 48 Orëve

500 Lekë

15 Kg

Brënda 3 orëve

Qytete të tjera Shqipëri

300 Lekë

6 Kg

Brënda 3 Ditëve

400 Lekë

10 Kg

Të nesërmen paradite

Kosovë - Prishtinë

6 Euro

6 Kg

Brënda 5 Ditëve

Nuk Ofrohet

 

 

Kosovë qytetet e tjera

6 Euro

6 Kg

Brënda 6 Ditëve

Nuk Ofrohet

 

 

 

Transporti ekspres është për një numër të limituar produktesh. Këto produkte do i njihni nga ikona ‘Aladini Eskpres’ ‘ Logo’ që do ketë në produkt.

Gjatë procesit të porositjes nëse produkti ka ikonën Aladini ekspres, do ju dalin 2 mënyra transporti. Ekonomikia dhe Transporti i shpejtë dhe ju mund të zgjidhni cilën dëshironi.

 

Për produtket që kalojnë mbi këtë peshë do të ketë shtesë transporti prej 30 Lekësh/Kilogram dhe transporti do shkojë maksimumi 1000 Lekë për Tiranën dhe 2500 Lekë për rrethet.

Dorëzimi është në adresë dhe jo në derë. Për produktet e mëdha mund të bini dakort drejtpredrejtë me korrierin per kosto ngjitje katesh.

Rastet kryesore të tarifave ekstra janë:

Lavatriçe, Frigoriferë, lavastovilje etj.

Tirana tarifa 1000 Lekë

Rrethet Tarifa 2500 Lekë

Kosova nuk e mundëson.