Kurse për biznesin tënd


  • Mbi 20 mijë produkte ne dispozicion me cmime te personalizuara

  • Agjent i dedikuar per ju

  • Transport në të gjithë Shqipërinë

  • Porosi të dedikuara për ju nga jashtë.

Përditësohu me ofertat dhe përfitimet e vazhdueshme për biznesin tuaj duke u rregjistruar këtu:

Aladini ofron mundësi të shumta për biznesin tuaj. Plotësimi i nevojave të ndryshme për blerje, pjesmarja në tendera apo investime të tjera të gjitha mund të plotësohen nga ne.

Aladini ka një sektor të dedikuar për biznesin i cili mund të sigurojë:

     - Kërkesa apo oferta specifike për produktet që tregëtojmë.

     - Konsultim mbi produtket që tregëtojmë.

     - Porositja e produkteve me shumicë.

     - Porosi periodike për produkte të caktuara.

     - Porositja e produkteve që nuk janë disponibël tek ne aktualisht. 

Nuk ka nevojë për asnjë kusht apo proçedurë fillestare regjistrimi për të përfituar nga këto avantazhe. Mjafton të dërgoni një kërkesë tek biznes@aladini.al dhe dikush do vihet në kontakt me ju ose të telefononi në +355675060808.