E ëmbël, e hidhur, djegëse, e butë apo e fortë: çokollata, vetë ushqimi i perëndive dhe objekt i një kulti që përtërihet në shekuj, shërbehet që të shijohet në një pafundësi mënyrash të...
I ri
E ëmbël, e hidhur, djegëse, e butë apo e fortë: çokollata, vetë ushqimi i perëndive dhe objekt i një kulti që përtërihet në shekuj, shërbehet që të shijohet në një pafundësi mënyrash të ndryshme dhe me shoqërime gjithmonë të reja. Vëllimi përmban 300 receta të zgjedhura, tradicionale e më të reja: përfshin nga biskotat te tortat, nga të bardhat te të errëtat, nga gjysmë të ftohtat, deri te pijet. Niveli i vështirësisë, në zbatimin e recetave, është shprehur në shifra që shkojnë nga 1 deri në 3 (e lehtë, mesatare, e vështirë).