Kategorite

Reviews

Xhakete me Vija IQ

Xhakete me Vija IQ
ByA.S.on05/24/2019

Ideale per ne zyre

Prerja dhe materiali shume i mire,njesoj si Mango, cmimi pak i shtrenjte meqe eshte ende brand i panjohur ne Shqiperi . Kush ka me shume durim se mua mund te presi ofertat.

Kominoshe per Femra Cool & Sexy

Kominoshe per Femra Cool & Sexy
ByA.S.on05/24/2019

Love it

Shume praktik dhe trendy

Blink

Blink
ByA.G.on05/24/2019

autori te jep sekrete te medha qe te vlejne shume

Gladwell eshte nje mendje brilante e kohes tone. Edhe ne kete liber ai na meson sesi te reagojne ne momentin e pare kur takojme dike, apo njohim dicka te re: Ketu ndodh Blinku, - ideja e befasishme qe mendojme ne ato momente. pergjithesisht intuita na jep aq force dhe aftesi gjykimi sa ne masen 97 perqind nuk gabojme. qe te persosim dhe fuqizojme kete aftesi, ju rekomandojme qe te lexoni blinkun....

Shihemi në majë

Shihemi në majë
ByA.G.on05/24/2019

ky liber te ndihmon te behesh nje regjisor me i mire i jetes tende

Petrov nuk është ballkanasi tipik, me ego dhe identitet të fortë lokal apo nacional, – përkundrazi, ai është individi që kërkon të shkojë tek thelbi i qenies dhe të kuptojë mekanizmat universalë që udhëheqin shoqërinë tonë. Ndonëse autori rrëfen vetë jetën e tij, ulje-ngritjet, frikën, ankthin, dështimin, kurajon, sukseset dhe sfidat, – të gjitha këto vijnë si ngjarje dhe ndjesi që janë apo mund të jenë pjesë e secilit prej nesh. Pra, nuk kemi të bëjmë me një rrëfim personal, por me një model jete që ofron plot këshilla me vlerë që i shërbejnë secilit prej nesh. Në këtë libër, Petrov na jep disa leksione jete, shumicën e të cilave i ka përjetuar apo vuajtur mbi kurriz gjatë viteve të jetës dhe punës së tij. Mjafton të ndajmë vetëm disa prej tyre, të cilat mund të kenë vlerë edhe për ju: “Gjërat negative në jetë janë gjërat më të mira që ju kanë ndodhur ndonjëherë!” apo “mos e paragjyko të kaluarën tënde, dhe mos e ndëshko veten për shkak të saj, por pranoje atë si diçka që do të duhej të ndodhte ashtu”.

Peshore Personale Esperanza EBS006

Peshore Personale Esperanza EBS006
ByL.Ron05/24/2019

Porosie erdhi shume shpjet