Herbal Line Albania

Pershkrimi i shitesit

Ne jemi Herbal Line Albania. Produktet tona janë për përdorim mjekësor dhe në fushën e kozmetikës, të cilat janë 100% bio-organike dhe të prodhuara nga kompani të njohura mbarëbotërore për këtë qëllim. Produktet tona mund ti shikoni në www.herballine.al

  Herbal Line Albania ju ofron:
 • 1. Mbi 200 lloje vajrash të ndryshme organike për profilaksi, sëmundje dhe trajtime bukurie të lëkurës dhe flokëve.
 • 2. Suplemente ushqimore dhe produkte parafarmaceutike për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme.
 • 3. Ҫajra bimore për profilaksi, sëmundje dhe humbjen në peshë.
 • 4. Kremra me ekstrakte bimore për lëkurën dhe flokët.
 • 5. Shampo terapeutike me ekstrakte bimore kundër rënies së flokut dhe për rigjenerimin e tyre.
 • 6. Sapunë terapeutikë më ekstraktë bimore dhe baltra kuruese.
 • 7. Maska flokësh dhe fytyre.
 • 8. Locione trupi me ekstrakte bimore.
 • 9. Koktejle bimësh, etj.

Qëllimi ynë është të ofroje për konsumatorin produkte të sigurta, pa përmbajtje kimikatesh dhe substancash të dëmshme për shëndetin.

Produktet tona NUK PËRMBAJNË:

• AROMATIZUES SINTETIKË

• NGJYROSËS ARTIFICIALË

• DERIVATE HIDROKARBURE

• PEG

• PARABEN

• LAURETH SULPHATE (SLS)

• VISKOZANTË SINTETIKË

 

Emri i shitesit Herbal Line Albania | Rr. Barrikadave, pranë Aleanca Franceze, Tiranë
Vleresimi mesatar

Shiko produktet e Herbal Line Albania Kontakt Shto tek shitesit e preferuar (4)

për faqe
Shfaq 1 - 64 of 176 artikuj
Shfaq 1 - 64 of 176 artikuj