720 Lekë
800 Lekë

-10%Përshkrimi

Biologjia për Maturën Shtetërore është krijuar për t'ju ardhur në ndihmë, në përgatitjen për provimin më të rëndësishëm të gjimnazit. Informacioni bazë i teorisë do t'u ndihmojë të sistemoni në mënyrë të përmbledhur dijet tuaja, ndërsa ushtrimet t'i praktikoni ato. Modelet e testeve të maturës do t'u parapërgatitin dhe aftësojnë për të qenë të sigurt në provim.

Lexo përshkrimin e plotë
Dergohet nga 3-48 ore

I ri

Kanë mbetur 4 ne stok

Referenca: 38603

Shto në Listën e Dëshirave

Porosit me 1 Klik

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

- 10%
405 Lekë
450 Lekë
Shitur (13)
I disponueshëm
- 10%
405 Lekë
450 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
- 10%
405 Lekë
450 Lekë
Shitur (10)
I disponueshëm
- 10%
270 Lekë
300 Lekë
Shitur (16)
I disponueshëm
- 10%
180 Lekë
200 Lekë
Shitur (11)
I disponueshëm
- 10%
774 Lekë
860 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
- 10%
765 Lekë
850 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
- 10%
900 Lekë
1 000 Lekë
Shitur (3)
I disponueshëm
- 10%
540 Lekë
600 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
- 10%
540 Lekë
600 Lekë
Shitur (2)
4 ne stok
- 10%
540 Lekë
600 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
- 10%
270 Lekë
300 Lekë
Shitur (3)
3 ne stok
- 10%
270 Lekë
300 Lekë
Shitur (3)
3 ne stok
- 10%
270 Lekë
300 Lekë
Shitur (3)
2 ne stok
- 10%
630 Lekë
700 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
- 10%
225 Lekë
250 Lekë
Shitur (2)
I disponueshëm
- 10%
1 080 Lekë
1 200 Lekë
I disponueshëm
- 10%
1 440 Lekë
1 600 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
- 10%
1 080 Lekë
1 200 Lekë
Shitur (1)
2 ne stok
- 10%
1 080 Lekë
1 200 Lekë
Shitur (7)
I disponueshëm
- 10%
2 250 Lekë
2 500 Lekë
I disponueshëm
- 10%
1 080 Lekë
1 200 Lekë
Shitur (1)
3 ne stok
- 10%
1 350 Lekë
1 500 Lekë
I disponueshëm
- 10%
2 250 Lekë
2 500 Lekë
I disponueshëm
- 10%
1 800 Lekë
2 000 Lekë
I disponueshëm
- 10%
1 440 Lekë
1 600 Lekë
Shitur (1)
I disponueshëm
- 10%
1 080 Lekë
1 200 Lekë
2 ne stok
- 10%
1 800 Lekë
2 000 Lekë
I disponueshëm
- 10%
225 Lekë
250 Lekë
Shitur (4)
I disponueshëm
- 10%
1 620 Lekë
1 800 Lekë
Shitur (8)
I disponueshëm

Përshkrimi

Libri është i ndarë në 19 kapituj dhe është mbështetur në programin mësimor të miratuar nga MASR, pavarësisht se cilin botim keni në përdorim.

Në fund të librit janë përgjigjet e ushtrimeve. Në fllim provoni t’i zgjidhni vetë, kështu do të kuptoni arritjet tuaja.

Produktet që keni parë

Reviews (0)